Een Wereld Van Verschil. Hoofdstuk 4

Na het bezoek aan de dokter neemt Skye voor de tweede keer die ochtend plaats in haar glazen leshokje. Haar hart bonkt onregelmatig als ze haar nu kale pols aanraakt. Ze is uit haar functie van robot- en computerprogrammeur ontheven. Het gesprek verliep rampzalig. Blijkbaar houden ze haar al een hele tijd in de gaten. Acht uur morgenochtend wordt de hersenchip geïmplanteerd en tot die tijd is haar werkschema, inclusief haar bezoek aan Torre — zoals ze al verwachtte — geannuleerd. Erger nog, ze heeft een bezoekverbod van dertig dagen.

Om verder te lezen klik HIER.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s