Een Wereld Van Verschil. Hoofdstuk 9

Skye komt een beetje overeind, ze leunt op haar ellebogen. Het bed heeft een meegevend matras. Niet een harde leren bank met een rolletje onder haar hoofd. Satijnen lakens omhullen haar tengere figuur. De kamer bestaat uit ruwe houten balken, een houten vloer met kleden en de wanden aan weerszijden zijn bol, het geheel doet haar aan een wijnvat denken. De voorkant is rond en volledig van glas. Door een aangenaam briesje bollen de doorzichtige gordijnen voor de geopende pui op. Om verder te lezen: klik HIER!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s