Lancering van de cover

Na een langdurig schrijfproces is het dan eindelijk zover. Vanavond, vrijdag 6 november 2020, om 20:00 uur, wordt de cover van mijn boek “Een Moment In Tijd” gepresenteerd. Het was even zoeken naar de juiste ‘omslag’ om de inhoud van dit veelomvattende boek weer te geven. Maar ook hierbij laat Ambilicious zijn veelzijdigheid weer eens zien. Persoonlijk ben ik zeer tevreden.

Inmiddels noem ik mijn boek liefkozend; ‘Dikkertje’. (Inanna begon ermee 😊) Net als mijn personages is het behoorlijk eigenwijs en past niet door de brievenbus. Dikkertje wenst persoonlijk door de pakketbezorger afgeleverd te worden. Het boek zal dan ook niet misstaan onder de kerstboom. Misschien kan het nog op het nippertje mee met de pakjesboot van Sinterklaas.

Zodra ik de exacte datum van de lancering van het boek heb, horen jullie meer van mij. In verband met deze bijzondere tijd waarin wij nu leven, zal dat hoogstwaarschijnlijk online gaan plaatsvinden en niet in ‘mijn’ bibliotheek, zoals ik al die tijd voor ogen had.

De personages zal het een zorg zijn. Ze willen zo graag gelezen worden dat Dikkertje bijna uit zijn bladzijden klapt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s