Een adempauze

‘Een Moment In Tijd’, ligt bij de drukkerij. Nu even bijkomen van alle hectiek de afgelopen weken. De digitale pagina’s vliegen niet meer heen en weer. Alle puntjes staan op de i. Ik vroeg me regelmatig af hoe ze het ‘vroeger’ in vredesnaam deden, voor het computertijdperk.

Stilte. Mijn bloeddruk daalt weer, mijn hartslag ook, ik kan zowaar vijf minuten aan iets anders denken dan aan mijn boek. Mijn hersenen draaiden cirkeltjes. Check, check, check.

In de laatste fase van de opmaak, bedacht ik, dat ik een andere proloog wilde. De oorspronkelijke leek me ineens saai, nietszeggend zelfs. Het paste voor mijn gevoel niet in de sfeer van het boek wat ik wil overbrengen. Gelukkig is Inanna niet voor één gat te vangen. Dus dat kon er ook nog wel bij.

De volgende stap is de online boekpresentatie. Een nieuwe uitdaging.

Wat ik zo ontzettend leuk vind van Ambi, is dat je overal bij betrokken wordt, bij elke stap mee mag denken. Bedankt, Inanna en Peter.

Op 12 december om 20:00 uur; een moment in tijd.
Een belangrijk moment voor mij; de lancering.
Een vacuüm. Een geboorte.
Dan raast het leven weer verder, laat ik boek het los en mag het zijn eigen weg gaan volgen. Het is aan de personages om de harten van de lezers te veroveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s