Boekenupdate: Vergeten Herinneringen

De maand november is voor mij een ontzettend leuke maand in boekenland.

In de bundel ‘Eilanders en De Nieuwe Huishoudster’ staan veertien prachtige verhalen, waaronder ook eentje van mij; ‘De legende’. Plus de novelle; ‘De Nieuwe Huishoudster’, van Marceline de Waard. Zondag 13 november is de officiële online presentatie. Het boek is nu al verkrijgbaar!

Twee verhalen van mijn hand verschijnen in de bundel ‘Vierkant’ van Ambilicious, geschreven door Ambi-auteurs, geïnspireerd door de prachtige foto’s van Ton de Koning, de vormgever van mijn uitgever, Ton maakt al die mooie covers.

Dat brengt me bij mijn volgende boek, ‘Magische Momenten’. We zitten in de eindfase. Ik heb al een super mooie ‘mystieke’ cover (vind ikzelf 😊). Hij blijft nog even geheim.

De overkoepelende titel van de trilogie gaat ‘Vergeten Herinneringen’ heten, omdat dit thema in alle drie de boeken terugkomt. Het eerste deel is zoals jullie vast nog weten ‘Een Moment In Tijd’. Het tweede deel ‘Magische Momenten’. Het derde deel; ‘Op Het Juiste Moment’ is ook al klaar, dat ik laat nog even sudderen.

Er ligt nog een bijzonder boek op de stapel dat eerst uitgegeven wordt. ‘Op het verkeerde pad’.

Duizelt het jullie al van alle titels. Geen zorgen. Ik ga de komende tijd veel spammen.

Wordt vervolgd …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s