Actie Magische Momenten!

Benieuwd hoe het Lotte vergaat?

De Landrover klapt met het rechterwiel in een kuil.
Haar hoofd knalt tegen de deur. ‘Auw. Kak.’ Lotte houdt stevig het
stuur vast en geeft gas. Een enorme stofwolk omhult de wagen terwijl hij uit het gat loskomt. Scott heeft haar geleerd dat je met een vierwielaandrijving vooral niet moet stoppen, maar juist doorrijden als je dreigt vast te lopen. Ze manoeuvreert de wagen zo dat het achterwiel er niet ook inzakt

Wil je graag een gesigneerd exemplaar?

Dat kan. Stuur me een berichtje via onderstaand formulier. Tot en met 17 december zijn de verzendkosten gratis, en … doe je automatisch mee aan de verloting van mijn eerste boek, ‘Een Moment In Tijd’. (Dit aanbod geld ook voor iedereen die al een boek besteld heeft)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s