Over Meta

Welkom in mijn schrijfhoekje.

Schrijven is mijn uitlaatklep. Mijn passie. Zonder schrijven besta ik niet. Hier deel ik mijn korte verhalen met jullie.

De bovennatuurlijke wereld fascineert me. Mijn teksten hebben vaak een mystieke ondertoon, maar ik schrijf ook over uit het leven gegrepen situaties.

Ik ben een intuïtieve schrijfster. Mijn fantasiewereld voelt net zo realistisch als het gewone leven. De hoofdpersonen vertellen mij hun verhaal, en ik verbaas me keer op keer over de nijpende situaties waarin ze terechtkomen waardoor ze levensecht aanvoelen. Ik hol als het ware achter hun avonturen aan.

Voor mij is een boek schrijven dus net zo spannend als het lezen voor een lezer.

De korte verhalen ontstaan op dezelfde manier.

Mijn boek met de titel: ‘Een Moment In Tijd‘ is op 12-12-2020 uitgegeven door Ambilicious, uitgever van verhalen. Het zijn 430 pagina’s vol spanning, avontuur en gevaar. Een boek om in de donkere dagen voor kerst, in deze bizarre tijd waarin we in leven, lekker op de bank mee weg te dromen.

Het verhaal gaat over een jonge vrouw, Lotte. Zij wil backpacken in Thailand en Vietnam, en daarna naar Australië reizen. In Bangkok wordt ze opgepakt voor het bezit van drugs. Tyler, een Australische jongeman, die bij Lotte in het vliegtuig zit, ziet hoe ze onwel wordt weggedragen. Hij vertrouwt het niet en gaat naar haar op zoek. Dit is het begin van een gevaarlijke zoektocht, vol onverwachte en aangrijpende gebeurtenissen. Familie, liefde en vriendschap spelen een belangrijke rol, en niet te vergeten; de bovennatuurlijke elementen.

De trailer en de online-boekpresentatie staan op de pagina van: ‘Een Moment In Tijd’.

Het boek kost € 24,50 en is in elke boekwinkel te bestellen, ook online is het overal verkrijgbaar, en natuurlijk in de webwinkel van Ambilicious.

Ik wens iedereen veel leesplezier,

Meta