Over Meta

Welkom in mijn schrijfhoekje.

Schrijven is mijn uitlaatklep. Mijn passie. Zonder schrijven besta ik niet. Hier deel ik mijn korte verhalen met jullie.

De bovennatuurlijke wereld fascineert me. Mijn teksten hebben vaak een mystieke ondertoon, maar ik schrijf ook over uit het leven gegrepen situaties.

Ik ben een intuïtieve schrijfster. Mijn fantasiewereld voelt net zo realistisch als het gewone leven. De hoofdpersonen vertellen mij hun verhaal, en ik verbaas me keer op keer over de nijpende situaties waarin ze terechtkomen waardoor ze levensecht aanvoelen. Ik hol als het ware achter hun avonturen aan.

Voor mij is een boek schrijven dus net zo spannend als het lezen voor een lezer.

Mijn boek met de titel: ‘Een Moment In Tijd‘ is op 12-12-2020 uitgegeven door Ambilicious, uitgever van verhalen. Het zijn 430 pagina’s vol spanning, avontuur en gevaar.

De trailer en de online-boekpresentatie staan op de pagina van: ‘Een Moment In Tijd’.

Het boek kost € 24,50 en is in elke boekwinkel te bestellen, online is het overal verkrijgbaar, ook als E-book te koop € 8,95

‘Magische Momenten’ het tweede deel van deze reeks, ligt bij de uitgever Ambilicious. Na de zomer beginnen we aan de opmaak en de verwachting is dat het eind van het jaar wordt uitgegeven. Ik kan jullie verzekeren dat het op zijn minst net zo spannend is als het eerste boek.

Kan Lotte haar belofte aan Granny waarmaken? Tyler staat voor een nog grotere uitdaging. Zal het hem lukken deze te volbrengen? Meer wil ik nog niet verklappen.

Lieve leesgroet,

Meta