Over Meta

Welkom in mijn schrijfhoekje.

Schrijven is mijn uitlaatklep. Mijn passie. Zonder schrijven besta ik niet. Hier deel ik mijn korte verhalen met jullie.

De bovennatuurlijke wereld fascineert me. Mijn teksten hebben vaak een mystieke ondertoon, maar ik schrijf ook over uit het leven gegrepen situaties.

Ik ben een intuïtieve schrijfster. Mijn fantasiewereld voelt net zo realistisch als het gewone leven. De hoofdpersonen vertellen mij hun verhaal, en ik verbaas me keer op keer over de nijpende situaties waarin ze terechtkomen waardoor ze levensecht aanvoelen. Ik hol als het ware achter hun avonturen aan.

Voor mij is een boek schrijven dus net zo spannend als het lezen voor een lezer.

De korte verhalen ontstaan op dezelfde manier.

Dit najaar wordt mijn boek met de titel: “Een moment in de tijd” uitgegeven door Ambilicious, uitgever van verhalen. De exacte datum is nog niet bekend.

Het verhaal gaat over een jonge vrouw, Lotte. Zij wil backpacken in Thailand en Vietnam, en daarna naar Australi├ź reizen. In Bangkok wordt ze opgepakt voor het bezit van drugs. Tyler, een Australische jongeman, die bij Lotte in het vliegtuig zit, ziet hoe ze onwel wordt weggedragen. Hij vertrouwt het niet en gaat naar haar op zoek. Dit is het begin van een gevaarlijke zoektocht, vol onverwachte en aangrijpende gebeurtenissen. Familie, liefde en vriendschap spelen een belangrijke rol, en niet te vergeten; de bovennatuurlijke elementen.

Mijn boek is inmiddels in de laatste fase aanbeland. Het proces van het herschrijven, is voor mij – net zoals voor Lotte en Tyler – een spannende en avontuurlijke reis met veel leermomenten geweest, die nu zijn einde nadert. Binnenkort wordt het uitgegeven en mag het boek zijn eigen koers gaan varen. Aan mij de kunst het los te laten.

Zodra de cover bekend is horen jullie meer van mij.

Ik wens iedereen veel leesplezier,

Meta