Schrijfwedstrijd Droomverhalen 2017

Cover Dromen boek 001Op de valreep besloot ik hieraan mee te doen. Ergens sluimerde iets in mijn onderbewustzijn, maar ik kon er net niet bij.  Mario, mijn man, opperde; doe iets met de zonnewende, dat is precies jouw genre. Daarmee werd mijn fantasie geprikkeld.
Eenmaal achter mijn laptop nam het verhaal echter een verrassende wending. Mijn hoofdpersoon Jasmijn, sloeg een compleet andere richting in dan ik voor ogen had. Eigenlijk zou ik daar ondertussen aangewend moeten zijn. Mijn hoofdpersonen zijn meestal vreselijk eigenwijs. Na enkele strubbelingen, waarbij ik krampachtig probeerde de regie in handen te houden, bleek ze net iets koppiger te zijn.

Ik struikelde over mijn toetsenbord in mijn haast haar te volgen naar de voor mij onbekende gebieden. Overkwam haar dit echt? Of waren dit vlagen van een herinnering, waar zij mij naartoe leidde?
Hoe dan ook, dankzij Jasmijns avontuur werd mijn echte droom werkelijkheid toen mijn naam op de longlist verscheen.
Mijn verhaal zou gepubliceerd worden …
Tot mijn grote verrassing kwam ik ook op de shortlist terecht. Ik sprong een gat in de lucht en verkeerde bijna in dezelfde hogere regionen als mijn hoofdpersoon.
In tegenstelling tot Jasmijn bleef ik wel binnen de aardse atmosfeer.

Samen met 51 andere verhalen zit Jasmijn te popelen haar ervaring met jullie te delen. Ze is trots een deel van de verschillende gebundelde dromen te mogen zijn, ondergebracht in een prachtig boek, met een tot de verbeelding sprekende cover.

Mijn verhaal heet; “Illusie” (blz. 231)
Het zou zomaar kunnen dat jullie Jasmijn tegen komen in jullie dromen.
Want wat is een droom? Wat is werkelijkheid? Niets is wat het lijkt.

Het boek “Droomverhalen” is te bestellen bij;

www.aquazz.com

De prijs 19,95 (excl. Verzendkosten)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s